Bio

In het kort dan.

Afkomstig uit het Zuid-Hollandse Ouderkerk aan den IJssel, studeerde Journalistiek in Zwolle, reisde zonder een cent uit te geven twee jaar lang de wereld rond, schreef twee jaar columns voor Spits, schreef het reisverhalenboek Letmestayforaday, runde een kroeg in Zwolle, presenteerde Weg Met BNN op Radio 1, probeerde het kantoorleven met een hypotheek voor een woning in Amsterdam Nieuw-West, maar verruilde Nederland toch liever voor iets warmers in 2010. Heel ver weg. (En verkocht de woning)

Tegenwoordig ben ik de manager van een aantal filmhuizen in Phnom Penh, Cambodja. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, dus daar is dan mooi ook de vrije tijd om te ontspannen, te lezen en te schrijven.

In mijn vrije tijd doe ik aan CrossFit met een goede vriendin van me, eet ik gezond en geniet ik van het leven (en de immer warme temperatuur) in Cambodja en omstreken.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor mijn zeer onregelmatige mailing (rechts). Dan schaar je jezelf bij een exclusief clubje mensen die mijn schrijfsels het allerallereerst zien. Niet doorvertellen.

Groet,
Ramon