320 pagina’s reisverhalenplezier voor € 4.50

Een boek blijft nooit voor altijd beschikbaar. Mijn boek, met mijn reisverhalen over hoe ik gratis de wereld rond reisde dankzij mijn website, Let Me Stay For A Day (Nijgh & Van Ditmar, 2004) verdwijnt ook langzaam van de markt.

Zodat het enkel nog in handen is van liefhebbers, mensen die op oudere leeftijd tegen hun kleinkinderen zullen zeggen: “Dit, lief kind, moet je eens lezen. Dit is wat er in den begindagen van den internet allemaal mogelijk was.” Een beverig en gerimpeld handje grijpt vervolgens in alle rust naar mijn boek.

Precious.

De allerlaatste exemplaren van de Let Me Stay For A Day zomer-pocket-editie, zoals deze in 2005 is uitgegeven door Singel Pockets en zo gloedjenieuw als maar mogelijk, zijn nu voor het allerlaatst beschikbaar voor het schamele crisis-bedrag van 4,5 EURO!

320 pagina’s reisverhalenplezier voor 4,5 Euro? Oké, vooruit. Het addertje. Je kunt het bestellen via Bol.com (zie tweedehands, want ik mag natuurlijk geen boekverkoper spelen) en deze winkel gooit er nog even €1,99 bij. En dat is inclusief verzendkosten.

Grijp die kans, lees het boek, deel het met anderen en laat het dan verstoffen in uw boekenkast zodat u later in het leven anderen daar nog even fijn op kan wijzen.


Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste schrijfsels, blogs en gedachtenkronkels terwijl in Phnom Penh, Cambodja, woon? Volg mij dan op mijn Engelstalige site www.hereigoagainonmyown.com. Dit blogt valt na dit bericht weer gezapig in slaap….