Mijn Now pagina: alles over nu

Deze pagina is geïnspireerd door nownownow.com
en is handmatig bijgewerkt op 7 september 2024

Lokatie

Ik woon nu in de wijk genaamd Feijó, in de stad Almada (2) in Portugal. Slechts een trein/veerpont/busrit van Lissabon en de stranden. Ik deel een enorm appartement met een Franse jongeman, een Colombiaanse dame en een Franse dame, en mijn poes Shady. We zijn allemaal een soort-van digital nomads en werken vanuit huis, als we niet voor een lange tijd ook gewoon elders zijn. Ik denk nog niet aan een mogelijke winterontsnapping dit jaar.

Werk

Ik ben momenteel beschikbaar voor freelance werkzaamheden via Upwork.com en voornamelijk actief als vertaler, copywriter en proeflezer.

Vrijwilligerswerk

Ik doe twee keer per week vrijwilligerswerk bij de lokale voedselbank van Refood in Almada. Vrijwilligerswerk is waardevol voor mij omdat het me in staat stelt een positieve impact te beleven op mijn lokale buurtje, nieuwe sociale contacten te leggen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, terwijl ik tegelijkertijd beter Portugees leer.

Huisdier

Poes Fifty Shady (2014)

Projecten

  1. Het herpubliceren van elke post en foto van de Letmestayforaday.comwebsite. Zoals het letterlijk doornemen van elke post en het bewerken van elke foto naar een nieuw en beter systeem dat dingen vers en veilig kan houden voor nog eens 20 jaar
  2. The Quiet Reader, een online literair tijdschrift dat ik in 2020 heb opgericht. Afgelopen voorjaar heb ik het vernieuwd en opnieuw gelanceerd met een nieuwe editie in de planning voor september..
  3. Expedition Kilimanjaro, het tourbedrijf dat ik sinds 2008 leid. Ja, dat is al meer dan 16 jaar en ik kan niet stoppen mensen te vertellen dat ze zelf die berg op moeten gaan. Nu in 4 verschillende talen.
  4. Het schrijven van Als het vuur gedoofd is, een persoonlijk schrijfproject, dat misschien ooit kan uitgroeien tot een avontuurlijke roman of een filmscript.
  5. Op de voormalige website van The Flicks Community Movie House, dat ik 12 jaar runde vanuit 3 locaties in de Cambodjaanse hoofdstad, beveel ik nog altijd films aan voor de liefhebbers van de betere films. Vroeger inclusief downloadlinks, maar dat is tegenwoordig erg illegaal en dan krijg ik Stichting Brein wéér achter me aan…

Kijkt

Films:
De laatste film gezien: Borderlands

Series:

Seizoen 4 van Only Murders in the Building!

Leest

Mijn Goodreads houdt bij wat mijn Kindle de laatste tijd heeft meegemaakt. Serieus, het nummer 3 best verkochte boek van 2023 is De Camino. Ik kan dat niet lezen, wat is dat verschrikkelijk slecht geschreven…

Droomt van

– Platenspeler (zo eentje die ook afspeelt op Bluetooth-apparaten), en dan zo’n enorme LP collectie erbij. Dromer.
Een espressomachine en een deegmixer.

Socials

Now ergens anders

Klik hier voor een totally random Now-pagina van iemand anders!